‘Querida Amazonia’: Zorg voor het milieu en liefde voor de mens

Op woensdag 12 februari verscheen ‘Querida Amazonia’ van paus Franciscus over de Amazone regio....

Lees verder

Actueel

Maria verscheen aan in Lourdes aan de 14-jarige Bernadette op 11 februari 1858. Daarom viert de Kerk elk jaar op deze dag Wereldziekendag.

Paus Franciscus begon op 29 januari in Rome met een reeks catecheses over de zaligsprekingen.

Op je smartphone vind je tegenwoordig een heleboel smileys. En er komen er steeds meer bij. Weet jij nog wat ze allemaal betekenen?

Wat deed paus Franciscus in 2019? Welke reizen maakte hij en waar vroeg hij aandacht voor? We zetten zijn activiteiten per kwartaal voor je bij elkaar.

In december blikken we terug op het jaar van paus Franciscus. We zetten zijn activiteiten per kwartaal voor je op een rijtje. Wat deed hij? En waar vroeg de paus aandacht voor?

De nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ is uit. Het is het laatste nummer van het jaar met informatie over de video’s en podcasts van katholiekleven.nl.

In december blikken we terug op het jaar van paus Franciscus. Wat deed hij? En waar vroeg de paus aandacht voor? We zetten het per kwartaal voor je op een rijtje.

Het is december. De laatste maand van 2019. Tijd om terug te blikken op het jaar van paus Franciscus. Wat deed hij? Welke reizen maakte hij? En waar vroeg de paus aandacht voor?

Hoe zit dat

Op 1 juli wordt een nieuwe donorwet van kracht. Aan iedereen wordt gevraagd: wil je donor zijn of niet?

Liefhebben met tranen. Daarover ging de catechese van paus Franciscus op 12 februari.

“Mensen die ‘arm van geest’ zijn, beseffen dat ze arm zijn en afhankelijk van God.” Op 5 februari sprak paus Franciscus over de eerste zaligspreking.

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven