Wat betekenen mijn smileys?

Op je smartphone vind je tegenwoordig een heleboel smileys. En er komen er steeds meer bij. Weet jij nog wat ze allemaal betekenen?...

Lees verder

Actueel

Wat deed paus Franciscus in 2019? Welke reizen maakte hij en waar vroeg hij aandacht voor? We zetten zijn activiteiten per kwartaal voor je bij elkaar.

In december blikken we terug op het jaar van paus Franciscus. We zetten zijn activiteiten per kwartaal voor je op een rijtje. Wat deed hij? En waar vroeg de paus aandacht voor?

De nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ is uit. Het is het laatste nummer van het jaar met informatie over de video’s en podcasts van katholiekleven.nl.

In december blikken we terug op het jaar van paus Franciscus. Wat deed hij? En waar vroeg de paus aandacht voor? We zetten het per kwartaal voor je op een rijtje.

Het is december. De laatste maand van 2019. Tijd om terug te blikken op het jaar van paus Franciscus. Wat deed hij? Welke reizen maakte hij? En waar vroeg de paus aandacht voor?

We maakten twee advertenties die parochiebladen gratis kunnen opnemen. Want er zijn nog steeds veel mensen die katholiekleven.nl nog niet kennen.

Op woensdag 27 november kleurden in Nederland 47 kerken rood, van Texel tot Maastricht.

Paus Franciscus verrichtte op vrijdag 15 november de officiële opening van een dag- en nachtopvang voor daklozen.

Hoe zit dat

De kerststal “doet ons beseffen dat Gods liefde voor ons zo groot is, dat Hij een van ons werd, zodat wij op onze beurt één met Hem mogen worden.”

Het doel van de Werelddag van de Armen is meer dan concrete hulp geven. Het doel is te groeien in betrokkenheid op de nood van concrete personen en om armen hoop te geven.

Paus Franciscus vergelijkt digitale netwerken met sociale gemeenschappen. Deze zouden elkaar moeten versterken en ondersteunen.

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven