Livestreams

Naast het videokanaal van katholiekleven.nl is er een apart kanaal voor livestreams. In 2o19 starten we met het livestreamen van de viering van de eucharistie. De komende jaren bouwen we dit langzaam uit. Het gaat altijd om een doordeweekse eucharistieviering, of om een viering bij een speciale gelegenheid.

Op zondag 23 juni (Sacramentsdag) vierden de Nederlandse bisschoppen met een plechtige eucharistieviering de verkiezing van paus Franciscus tot paus, nu zes jaar geleden (maart 2013). De viering vindt gewoonlijk elk jaar plaats en wordt dit jaar gehouden op de zondag dichtbij het hoogfeest van de heilige apostelen Petrus en Paulus.

Katholiekleven.nl zond de eucharistieviering live uit op YouTube. Deze livestream was de allereerste die katholiekleven.nl als videokanaal van de Nederlandse bisschoppen verzorgt. Het betrof een pilot-uitzending. De video bevat helaas een storing in de audio.

Als er een uitzending is, kun je de livestream van katholiekleven.nl hieronder bekijken.

Laat je browser de livestream niet zien? Kijk dan rechtstreeks op het YouTube-kanaal katholiekleven LIVE.

Voor de uitzending van de zondagse viering van de eucharistie verwijzen we je naar KRO-NCRV. Elke zondag wordt de mediaviering uitgezonden om 10.30 uur op NPO. Voorafgaand aan deze mediaviering wordt vanaf 10.15 uur het Geloofsgesprek uitgezonden op NPO2.

Radio Maria heeft een uitgebreide radio-programmering van de doordeweekse mis. Deze wordt uitgezonden via DAB+.

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven