Sluit video

Wij bidden met onze kinderen

woensdag 11/10/2017

Play

Allesandro en Franca Casotto komen uit Padua in Italië. Als familie hebben ze een missie. Ze draaien mee met de parochie in Roermond-Noordoost. “Wij doen niks bijzonders of speciaals,” vertelt Allessandro daarover, “maar proberen gewoon in ons leven te laten zien dat het mogelijk is ook in deze maatschappij om als christenen te leven.”

In deze video vertellen zij hoe ze met de kinderen bidden, zingen en uit de Bijbel lezen. Dat begint met hun eigen gebed, vertelt Franca:  “Het is belangrijk dat ze zien dat het voor onszelf belangrijk is om te bidden.”

Hoe doen ze dat? Bekijk de video hierboven of op YouTube.

2017-10-11-allessandro_en_franca_950pix

Meer van:

Ik zit niet passief in de kerk

Lees verder

Geloven is een avontuur

Lees verder

Ik vertel graag hoe God mij helpt

Lees verder

Met elkaar beleef je meer

Lees verder

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder