Sluit video

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

zondag 22/4/2018

Play

In deze video vertelt Naomi (17) hoe zij last had van een depressie. Ze ziet dat jongeren in haar omgeving er ook mee worstelen. Als kind raakte ze doordrongen van het besef dat God bestaat. “Maar het moment dat ik echt wist, dat ik katholiek wil zijn, was in mijn donkere tijden,” vertelt ze.

God gaf haar een uitweg, want Hij gaf hoop. Naomi: “God is bij mij, Jezus is bij mij, in zware en moeilijke tijden. Maar ook in de blije tijden.”

In januari 2018 startte de Rijksoverheid een campagne om depressie meer bespreekbaar te maken. Voor mensen met een depressie en hun omstanders is het vaak lastig om erover te praten. Meer informatie over deze campagne vind je op de site van de Rijksoverheid.

Bekijk de video!

Meer van:

Ik vertel graag hoe God mij helpt

Lees verder

Met elkaar beleef je meer

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder

Wij bidden met onze kinderen

Lees verder

De Kerk geeft jou steuntjes in de rug

Lees verder

Het was tijd om naar huis te komen

Lees verder