WJD: vlogtraining en talentscout

woensdag 31/10/2018

Speciaal voor WJD-gangers naar Panama en deelnemers aan WJD@home organiseren Katholiekleven.nl en Jong Katholiek op zaterdag 1 december (9.30-16.00 uur) een vlogtraining en talentscout.

Jongeren die deelnemen aan de WJD leren op één dag de basis van een journalistiek internetfilmpje. Katholiekleven.nl en Jong Katholiek hopen hiermee jong talent op het spoor te komen: jongeren die in januari 2019 in Panama en op Ameland de WJD in beeld gaan brengen.

Tijdens de training is er veel aandacht voor de praktische aspecten van cameravoering en verhaalopbouw en de vraag hoe je tot een goed journalistiek product komt.

Uitnodiging


WJD vlogtraining en talentscout

Speciaal voor WJD-gangers naar Panama en WJD@home organiseren Katholiekleven.nl en Jong Katholiek een vlogtraining en talentscout. Wil jij leren hoe je je geloof via internetfilmpjes kunt uitdragen? Meld je dan aan!

Tijdens de training krijg je voorbeelden te zien van verschillende vloggers. Je leert hoe je vlogt met een journalistieke insteek, en je leert over de praktische aspecten zoals cameravoering en verhaalopbouw. Ook ga je natuurlijk zelf aan de slag. Vergeet daarom niet je telefoon met volle batterij mee te nemen.

De training vindt plaats op zaterdag 1 december 9.30-16.00 uur in Utrecht: Ariënsinstituut, Keistraat 9, 3512 HV Utrecht.

Meld je aan via wjd@jongkatholiek.nl

De training is onder leiding van Emy Jansons. Als bedrijfsjournalist en zelfstandig ondernemer maakt ze regelmatig video’s voor Katholiekleven.nl en voor andere organisaties binnen de Katholieke Kerk in Nederland. Eerder gaf ze een interview- en vlogtraining voor Catholic Voices.

(Foto: Ramon Mangold)

 

Meer nieuws: