Sluit video

Voor mij is de heilige Benedictus heel bijzonder

woensdag 30/11/2016

Play

Welke heilige is voor jou bijzonder? En waarom? Aan het begin van het jaar bereidde Sander Harperink zich voor op de Wereldjongerendagen. Voor hem heeft geloof te maken met voelen en weten dat je onderdeel bent van de Wereldkerk.

Niet toevallig heeft hij een hangertje met een medaille van de heilige Benedictus om zijn nek. “Hij is een heilige die voor mij heel bijzonder is. Benedictus is de grondlegger van Europa en ook van het monastieke leven. Ik bezoek graag benedictijnse abdijen.”

De geborgenheid die het geloof geeft, ervaart hij ook daar. Daar komt hij in alle rust aan zijn geloof toe. Met dank aan de heilige Benedictus.

2016-11-30-sander-harperink_1_950pix

Benedictus is de grondlegger van Europa en van het monastieke leven.

Meer van:

Kinderkerk: Hoe doe je dat?

Lees verder

De kinderen willen weten wie Jezus is

Lees verder

Voor wie wil jij bidden tot Maria en Jezus?

Lees verder

Mijn vader verstopte deze ring voor mij in Lourdes

Lees verder

Zo lees ik de Bijbel

Lees verder

Stel je komt straks boven en er is helemaal niets

Lees verder

Er is zoveel te doen

Lees verder

Ik ben blij dat ik nu met God bezig ben

Lees verder