Download de katholiekleven-nieuwsbrief

In juni verscheen ‘katholiek leven vandaag’. De nieuwsbrief is per post verstuurd en kan worden gedownload vanaf de website.

Onze vernieuwde website is live

Vandaag is de vernieuwde website van katholiekleven.nl online gegaan. “De website kon een upgrade gebruiken,” vertelt coördinator Daphne van Roosendaal.

Doe mee met je gift

Katholiekleven.nl wordt nog mooier. Dit najaar besloten de bisschoppen om katholiekleven.nl voort te zetten met een nieuwe projectperiode: 2019-2021. Er zijn volop plannen.

Meet & greet over de toekomst van katholiekleven.nl

In 2016 startten de Nederlandse bisschoppen katholiekleven.nl als project voor drie jaar. De meet & greet van de redactie en volgers op 1 september in Vleuten is de laatste van deze eerste projectperiode.

Meet & greet over de website van katholiekleven.nl

Katholiekleven.nl hield op 26 mei een meet & greet. Deze vond plaats in Vleuten. Tijdens de meet & greets van katholiekleven.nl gaat de redactie in gesprek met mensen die betrokken zijn bij dit videokanaal van de bisschoppen.

Samenwerking van Jong Katholiek en Katholiekleven.nl

Jong Katholiek en Katholiekleven.nl slaan de handen ineen voor een aantal bijzondere video’s en podcasts voor de Wereldjongerendagen (WJD) in Panama.

Dit zijn de vier blogtips van katholiekleven.nl

Hoe brengt journalistiek mensen in beweging en kun je ‘constructief bloggen’? Over die vraag sprak Daphne van Roosendaal van katholiekleven.nl tijdens de training bloggen en vloggen van Catholic Voices op zaterdag 3 februari.

Einde berichten bereikt

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven