Nieuwsbrief: Katholiek leven vandaag

door: Redactie

04 augustus 2022

foto’s door: Ramon Mangold

Nieuwsbrief: Katholiek leven vandaag

In de eerste helft van augustus wordt het zomernummer van de nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ verstuurd. Het nummer brengt highlights van de afgelopen maanden in beeld met jongeren op weg naar de WJD, de podcasts van katholiekleven.nl en vijf vragen aan de Nederlandse bisschoppen over de synodale Kerk.

Wat is een synodale Kerk en waarom is het voor de Kerk belangrijk om synodaal te zijn? Hierover gaan de bisschoppen deze zomer in een reeks video’s in gesprek met katholiekleven.nl. De gesprekken vinden plaats naar aanleiding van de diocesane fase van de Bisschoppensynode ‘Voor een synodale Kerk: communio, participatio, missio’. Inmiddels staan de eerste video’s online.

De nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ wordt verstuurd aan donateurs van katholiekleven.nl. Wordt ook donateur en geef je op voor de nieuwsbrief via een mail aan contact@katholiekleven.nl.

Tijdens de WJD@Home op Ameland gingen jongeren in gesprek over de Bisschoppensynode. Bisschop Van den Hout gaf de jongeren achtergronden bij de synode.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven