Nieuwsbrief: Katholiek leven vandaag

door: Redactie

21 oktober 2020

foto door: Redactie

Nieuwsbrief: Katholiek leven vandaag

Deze week wordt het oktober-nummer van de nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ verstuurd. Het nummer brengt een aantal highlights van de afgelopen maanden in beeld over een groene kerk, heiligen en het verdriet van religieuzen in coronatijd.

In het openingsartikel wordt verteld over de St. Paulus’ Bekering kerk, die de eerste Groene Kerk in Capelle aan den IJssel is. Daarna vertelt Felix de Wild uit het Brabantse Odiliapeel hoe hij denkt over heiligheid in het dagelijks leven. De artikelen verwijzen naar video's die eerder op de katholiekleven-site werden gepubliceerd. Dat geldt ook voor 'Het verdriet van religieuzen', de video over de herdenkingsviering die religieuzen op 19 september hielden in 's-Hertogenbosch. In deze viering werden de namen van bijna tweehonderd overleden religieuzen voorgelezen. Velen van hen overleden door het coronavirus.

De nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ wordt verstuurd aan donateurs van katholiekleven.nl. Wordt ook donateur en geef je op voor de nieuwsbrief via een mail aan contact@katholiekleven.nl.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven