Katholiekleven.nl en corona

door: Redactie

28 maart 2020

foto door: Redactie

Katholiekleven.nl en corona

Er zijn enkele aanpassingen in de programmering van katholiekleven.nl. Recent konden de opnames voor nieuwe items van katholiekleven.nl niet meer doorgaan vanwege het coronavirus. Omdat het dit jaar vijf jaar geleden is dat Laudato si’ verscheen, de encycliek van paus Franciscus over mens en milieu, hadden we een paar mooie items in de planning met religieuzen en parochies. We moesten de opnames op één na helaas verplaatsen.

Maar uitstel is geen afstel. Onze podcasts kunnen we op afstand opnemen en de opnames voor de geplande video’s verplaatsen we naar een later moment. We passen de programmering aan en geven daarbij ook gepaste aandacht aan corona. Want hoe is het nu bijvoorbeeld om als Nederlandse priester in Rome te zijn? Luister binnenkort op onze site de podcast met Roderick van Attekum. Hij is priester van het bisdom Roermond en woont voor studie en werk in Rome.

In maart verscheen ‘katholiek leven vandaag’. De nieuwsbrief wordt per post gestuurd aan donateurs van katholiekleven.nl. Door de maatregelen vanwege het coronavirus kan dat iets langer duren dan gebruikelijk. De nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ kan ook worden gedownload vanaf de website. Hij geeft informatie over recente items op de website en praat je bij over ontwikkelingen rondom katholiekleven.nl. Wil je hem voortaan per post ontvangen, stuur dan een mail naar contact@katholiekleven.nl.

Help ook mee met je financiële bijdrage. Steun katholiekleven.nl met je gift. Deze informatie heb je nodig: NL60 INGB 0663 2207 26 t.n.v. Rooms Katholiek Kerkgenootschap in Nederland o.v.v. ‘katholiekleven.nl’.

De opnames met Marjolein Tiemens-Hulscher over Groen Geloven vonden plaats voorafgaand aan de strenge coronamaatregelen. De week van 16-24 mei werd eerder wereldwijd uitgeroepen tot Laudato si’ week.

Opname met Marjolein Tiemens-Hulscher over Groen Geloven.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven