Veel dank..!

door: Redactie

14 december 2020

illustratie door: Lidy de Koning

Veel dank..!

Veel dank voor uw betrokkenheid op katholiekleven.nl in 2020. Elke maand bezoeken vele mensen de katholiekleven-website voor artikelen, video’s en podcasts. Maandelijks ontvangen meer dan 1.300 mensen de digitale nieuwsupdate.

Het afgelopen jaar hebben veel parochies nieuwe stappen gezet in de digitale wereld. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zijn ze gaan livestreamen en filmpjes gaan opnemen. Katholiekleven.nl weet hoe belangrijk het is om online aanwezig te zijn met inspirerende video’s en podcasts.

“Wilt u daarom katholiekleven.nl dit jaar financieel steunen?” vraagt coördinator katholiekleven.nl Daphne van Roosendaal in een kort verzoek aan iedereen die betrokken is op katholiekleven.nl. “Zo kunnen we ons gezamenlijke verhaal van geloof, hoop en liefde blijven vertellen.”

Deze maand nog ondersteunt katholiekleven.nl de landelijke campagne vierkerstmis.nl met de oproep van de bisschoppen om Kerstmis te vieren, ook als we niet naar de kerk kunnen. Want Kerstmis is te belangrijk om het niet te vieren.

Vier Kerstmis ook met katholiekleven.nl. U kunt uw decembergift voor katholiekleven.nl overmaken op: NL60 INGB 0663 2207 26 t.n.v. Rooms Katholiek Kerkgenootschap in Nederland o.v.v. ‘katholiekleven.nl’.

Lees de oproep: "Veel dank voor uw betrokkenheid in 2020"

En download het kerstvisitekaartje van katholiekleven.nl

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven