Nieuwsbrief: Katholiek leven vandaag

door: Redactie

13 april 2021

foto door: Redactie

Nieuwsbrief: Katholiek leven vandaag

Deze week wordt het voorjaarsnummer van de nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ verstuurd. Het nummer brengt highlights van de afgelopen maanden in beeld over het Jozefjaar, livestreamen en privacy en de podcasts van katholiekleven.nl.

In het openingsartikel vertelt bisschop Van den Hende over de weg van Pasen naar Pinksteren. Voorafgaand aan Pasen gaven de bisschoppen in acht video’s persoonlijk uitleg over de belangrijke momenten in de Goede Week.

Bisschop Van den Hende van Rotterdam vertelt hoe wij, net als de eerste leerlingen, na Pasen mogen groeien in geloof: “In de paastijd horen we dat Jezus is verrezen. Dat hebben we gevierd op Eerste Paasdag en bij de Paaswake is het licht binnengedragen. Op weg naar Pinksteren mogen we steeds meer de overtuiging krijgen dat Jezus niet dood is, maar leeft.”

De nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ wordt verstuurd aan donateurs van katholiekleven.nl. Wordt ook donateur en geef je op voor de nieuwsbrief via een mail aan contact@katholiekleven.nl.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven