Wat in Rome gebeurt, wordt verkondigd en gedaan voor vluchtelingen

door: Redactie

12 november 2022

Video door: Katholiekleven.nl

“Vanaf het allereerste begin heeft paus Franciscus de nood van de vluchtelingen onder de aandacht willen brengen”, vertelt Mgr. Hoogenboom. “Vandaag hebben we daarover gesproken en heb ik verteld over wat er in Nederland in de parochies en ook zeker door de religieuzen in de kloosters wordt gedaan.” Op het Sint Pietersplein is een monument geplaatst ter herinnering en om aandacht te vragen voor migranten en vluchtelingen in alle tijden en culturen. Mgr. Hoogenboom had daar een indrukwekkende ontmoeting met een man die vluchtte uit Oekraïne.

Actuele berichtgeving en nieuwsbrieven worden geplaatst op rkkerk.nl. Katholiekleven.nl verzorgt opnames van eucharistievieringen, video-interviews met de bisschoppen en een registratie van de persontmoetingen. Zie voor alle berichten en informatie over het Ad Limina 2022 op rkkerk.nl.

Op YouTube is een play list aangemaakt voor de video-items van het Ad Limina: Ad Limina bezoek 2022 – YouTube. De video-items worden ook gepubliceerd op katholiekleven.nl. Livestreams zijn ook beschikbaar via katholiekleven.nl/livestreams.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven