Mgr. Smeets over Ad Limina: “Het is zinvol om hier te zijn”

door: Redactie

09 november 2022

Video door: Katholiekleven.nl

Bisschop Smeets neemt voor de eerste keer deel aan het Ad Limina bezoek. Bij de bisschop werd eerder een hersentumor geconstateerd. “Die hebben ze tot nu toe met kuren goed kunnen behandelen. Daardoor kan ik hier nog zijn. Ook omdat ik weet dat er veel gebeden is”, zegt hij vanuit Rome. “Dat ik hier deze week kan zijn en met de collega’s is heel plezierig. Ik ben blij dat het kan. Alleen zou ik het echt niet meer gekund hebben. Ook omdat ik weet, je moet reëel zijn, dat het toch waarschijnlijk de eerste en laatste keer is.”

Actuele berichtgeving en nieuwsbrieven worden geplaatst op rkkerk.nl. Katholiekleven.nl verzorgt opnames van eucharistievieringen, video-interviews met de bisschoppen en een registratie van de persontmoetingen. Zie voor alle berichten en informatie over het Ad Limina 2022 op rkkerk.nl.

Op YouTube is een play list aangemaakt voor de video-items van het Ad Limina: Ad Limina bezoek 2022 – YouTube. De video-items worden ook gepubliceerd op katholiekleven.nl. Livestreams komen ook beschikbaar via katholiekleven.nl/livestreams.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven