“Hoe we het geloof hopen door te geven” - Mgr. Woorts Ad Limina

door: Redactie

12 november 2022

Video door: Katholiekleven.nl

“Bij het dicasterie van de nieuwe evangelisatie kwam meteen aan de orde hoe we het geloof aan toekomstige generaties hopen door te geven en voor te leven en het belang daarvoor van bedevaarten.” Mgr. Woorts is referent voor de bedevaarten in de bisschoppenconferentie. Vanuit Rome vertelt hij hierover. Hij is dankbaar om in Rome te zijn “dat je van die eeuwenlange stroom van pelgrims deel mag uitmaken.” En hij vertelt over de interreligieuze dialoog en over samenwerking voor vrede en in gerechtigheid.

Actuele berichtgeving en nieuwsbrieven worden geplaatst op rkkerk.nl. Katholiekleven.nl verzorgt opnames van eucharistievieringen, video-interviews met de bisschoppen en een registratie van de persontmoetingen. Zie voor alle berichten en informatie over het Ad Limina 2022 op rkkerk.nl.

Op YouTube is een play list aangemaakt voor de video-items van het Ad Limina: Ad Limina bezoek 2022 – YouTube. De video-items worden ook gepubliceerd op katholiekleven.nl. Livestreams zijn ook beschikbaar via katholiekleven.nl/livestreams.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven