WJD: vlogtraining en talentscout

door: Redactie

31 oktober 2018

foto door: Ramon Mangold

WJD: vlogtraining en talentscout

Speciaal voor WJD-gangers naar Panama en deelnemers aan WJD@home organiseren Katholiekleven.nl en Jong Katholiek op zaterdag 1 december (9.30-16.00 uur) een vlogtraining en talentscout. Jongeren die deelnemen aan de WJD leren op één dag de basis van een journalistiek internetfilmpje.

Katholiekleven.nl en Jong Katholiek hopen hiermee jong talent op het spoor te komen: jongeren die in januari 2019 in Panama en op Ameland de WJD in beeld gaan brengen.

Tijdens de training is er veel aandacht voor de praktische aspecten van cameravoering en verhaalopbouw en de vraag hoe je tot een goed journalistiek product komt.

De training vindt plaats op zaterdag 1 december 9.30-16.00 uur in Utrecht: Ariënsinstituut, Keistraat 9, 3512 HV Utrecht.

Meld je aan via wjd@jongkatholiek.nl

De training is onder leiding van Emy Jansons. Als bedrijfsjournalist en zelfstandig ondernemer maakt ze regelmatig video’s voor Katholiekleven.nl en voor andere organisaties binnen de Katholieke Kerk in Nederland. Eerder gaf ze een interview- en vlogtraining voor Catholic Voices.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven