Vier Pasen: Foto’s voor parochiewebsites en parochiebladen

door: Redactie

17 februari 2021

foto’s door: Ramon Mangold

Vier Pasen: Foto’s voor parochiewebsites en parochiebladen

Met foto’s die gratis kunnen worden gedownload vanaf de katholiekleven.nl-website kunnen parochies dit jaar extra aandacht besteden aan Pasen. Katholiekleven.nl stelt de foto’s beschikbaar voor de parochies in samenwerking met fotograaf Ramon Mangold, vanwege de landelijke campagne vierpasen.nl.

Pasen valt dit jaar op 4 en 5 april. Omdat de kans heel groot is dat er dan nog steeds beperkende maatregelen gelden in verband met het coronavirus, roepen de Nederlandse bisschoppen op om thuis Pasen mee te vieren wanneer er geen plek is in de kerk. Ze doen dit op de speciale website vierpasen.nl.

“Jezus leeft, Hij is waarlijk opgestaan, dat is de boodschap van Pasen. Dit willen we vieren en daar leven we veertig dagen lang naar toe,” zo opent de website. Vierpasen.nl biedt links en downloads voor de Veertigdagentijd en Pasen en verwijst bezoekers via zoekparochie.nl door naar hun eigen parochie voor informatie over vieringen.

In de Goede Week, de week voor Pasen, worden op vierpasen.nl video’s gepubliceerd van katholiekleven.nl. Daarin geven de bisschoppen persoonlijk uitleg bij onderdelen van de Goede Week en Pasen.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven