Help katholiekleven.nl groeien

door: Redactie

29 november 2019

illustratie door: Lidy de Koning

Help katholiekleven.nl groeien

Steeds meer mensen kennen katholiekleven.nl. Maar er zijn nog steeds veel mensen in parochies en anderen die katholiekleven.nl nog niet kennen. Daarom maakten we dit najaar een magazine dat in een grote oplage via de bisdommen en de KNR (Konferentie Nederlandse Religieuzen) wordt verspreid. Nu zijn ook twee advertenties gemaakt die parochiebladen gratis kunnen opnemen.

Parochiebladen kunnen de advertenties downloaden van de katholiekleven-site op katholiekleven.nl/voor-parochies Er zijn twee varianten:

Help katholiekleven.nl groeien en neem de advertenties over. De advertenties verwijzen naar de website van katholiekleven.nl voor video’s, podcasts en een gratis abonnement op de maandelijkse nieuwsupdate. Daarnaast vertellen ze hoe je ons werk kunt steunen via een gift op NL60 INGB 0663 2207 26 t.n.v. Rooms Katholiek Kerkgenootschap in Nederland o.v.v. ‘katholiekleven.nl’.

Vroeger werd de online wereld wel de ‘virtuele wereld’ genoemd. Maar online is niet meer virtueel. In toenemende mate is de online wereld de ruimte waar mensen leven en geloven, of zoeken naar God en geloof, hoop en liefde. In de woorden van paus Franciscus: “Het internet is een netwerk niet van draden, maar van mensen” (Wereld Communicatie Dag 2014).

Heeft je parochiewebsite al een link naar katholiekleven.nl? Hoe vaker er naar een website wordt gelinkt, hoe beter dit is voor de vindbaarheid via zoekresultaten. Is er nog geen link op de parochiewebsite? Dan kun je de beheerder van de website vragen deze aan te maken. Op zijn beurt verwijst katholiekleven.nl naar de parochies in het land via katholiekleven.nl/vind-een-parochie

De Nederlandse bisschoppen hebben een aantal websites, waarnaar parochies kunnen verwijzen. Daarvoor maakten we dit handige lijstje:

  • katholiekleven.nl
  • www.rkkerk.nl
  • www.rkbijbel.nl
  • www.rkliturgie.nl
  • www.jongkatholiek.nl
  • www.rkdocumenten.nl (structurele samenwerking)

Meer informatie over religieus leven vind je via www.knr.nl

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven