Foto’s voor parochies: kaars en logo jubeljaar

door: Redactie

18 maart 2024

foto door: Katholiekleven.nl

Foto’s voor parochies: kaars en logo jubeljaar

Voor parochiebladen en parochiewebsites stelt katholiekleven.nl enkele foto’s beschikbaar voor het Jubeljaar 2025. Ook het logo kan vanaf de katholiekleven-website worden gedownload.

Paus Franciscus heeft voor het Jubeljaar (2025) een voorbereidingsjaar (2024) afgekondigd: een jaar van gebed. Hiervoor stelt katholiekleven.nl enkele foto’s ter beschikking. Parochies kunnen deze gebruiken in de parochiebladen en op parochiewebsites.

Op de foto’s is een brandende kaars afgebeeld met het logo van het Jubeljaar “Pelgrims van hoop”.

Er zijn twee foto’s in liggend formaat en twee foto’s in staand formaat. De foto’s kunnen worden gedownload onder “voor parochies” op de website van katholiekleven.nl. De fotocredit die vermeld moet worden bij gebruik van de foto’s is: Katholiekleven.nl.

Op het logo staan vier figuren, die de hele mensheid verbeelden vanuit de vier hoeken van de aarde. Ze houden elkaar vast en de eerste figuur heeft een arm om het kruis geslagen. De golven in het logo geven weer dat de pelgrimstocht van het leven niet altijd over rustige wateren gaat. De hoop is verbeeld door het anker, waar het kruis aan de onderkant in overgaat.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven