Doe mee met je gift

door: Redactie

16 december 2018

foto door: Ramon Mangold

Doe mee met je gift

Katholiekleven.nl wordt nog mooier. Dit najaar besloten de bisschoppen om katholiekleven.nl voort te zetten met een nieuwe projectperiode: 2019-2021. Er zijn volop plannen voor deze komende drie jaar.

Help ons om die plannen te realiseren. Je leest erover in de nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ die deze maand verscheen. Download de nieuwsbrief en maak je decembergift voor katholiekleven.nl vandaag nog over op NL60 INGB 0663 2207 26 t.n.v. Rooms Katholiek Kerkgenootschap in Nederland o.v.v. ‘katholiekleven.nl’.

Sinds de start van katholiekleven.nl zijn met bescheiden middelen bijzondere en ook bijzonder veel resultaten geboekt. Katholiekleven.nl maakt naast video’s, fotoseries en teksten inmiddels ook podcasts (internetradio).

“Nu willen we daar nog een belangrijke nieuwe stap aan toevoegen door de mogelijkheden te onderzoeken voor live streamen van bijvoorbeeld vieringen,” schrijft projectcoördinator Daphne van Roosendaal in een brief aan donateurs en volgers. “We hebben diverse materialen ontwikkeld, waarmee mensen in hun geloofsleven aan de slag kunnen. En ondertussen vernieuwen we de website, zodat deze nog meer gaat functioneren als informatiebron en inspiratiebron.”

De nieuwe media zijn van toenemend belang voor de manier waarop we ons leven vormgeven, hoe we ons laten inspireren, waar we ons door laten raken en hoe we in beweging komen. Zoals paus Franciscus benadrukt, is het internet “een netwerk niet van draden, maar van mensen.” Het gaat om concrete personen en de boodschap van geloof, hoop en liefde. Met het oog op een waardevolle samenleving, waarin mensen bouwen aan een beschaving van liefde.

De redactie van katholiekleven.nl bedankt donateurs en volgers voor alle betrokkenheid en steun in 2018!

Maak uw decembergift voor katholiekleven.nl vandaag nog over op:

NL60 INGB 0663 2207 26 t.n.v. Rooms Katholiek Kerkgenootschap in Nederland o.v.v. ‘katholiekleven.nl’

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven