Vier.nu nodigt uit om Kerstmis te vieren

door: Redactie

12 december 2022

foto: campagnebeeld

Vier.nu nodigt uit om Kerstmis te vieren

De nieuwe website Vier.nu nodigt uit om Kerstmis te vieren in de parochie. Vier.nu biedt inspiratie en informatie over het vieren van Kerstmis. De website vertelt over Kerstmis, linkt naar het kerstverhaal op rkbijbel.nl en roept op om met Kerstmis ook aan de Adventsactie te denken met een bijdrage. Voor de kinderen is er een Vier.nu Kerstmis doeboekje en een kerststal om zelf in te kleuren en op te zetten.

De landelijke campagne Vier.nu Kerstmis wil zoveel mogelijk mensen uitnodigen om naar (een van) de kerstvieringen in de parochie te gaan. Via zoekparochie.nl wordt het eenvoudig gemaakt om op de website van de eigen parochie de kerstvieringen te vinden.

Voor Kerstmis kunnen parochies op Vier.nu tips vinden en materialen downloaden zoals een bericht voor lokale media, beeldmateriaal en een artikel voor de parochiewebsite of -nieuwsbrief in december. Bij de materialen is ook een poster voor scholen, die de Nederlandse Katholieke School Raad (NKSR) beschikbaar maakte samen met de Rooms-Katholieke Kerk. De poster kan worden gedownload en geprint en is geschikt voor whiteboard.

De website Vier.nu is het vervolg op de eerdere campagnes Vier Kerstmis, Vier Pasen en Vier Pinksteren en krijgt nu een vaste plek op het internet.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven