De bisschoppen wensen u Zalig Kerstmis!

door: Redactie

24 december 2020

video door: Vincent Kok

De bisschoppen wensen u Zalig Kerstmis!

Het is Kerstmis 2020. De bisschoppen wensen u Zalig Kerstmis! Vanwege het coronavirus zijn er dit jaar in de rooms-katholieke kerken op kerstavond geen publieke vieringen, zoals de nachtmis. Wel zijn er veel parochies die een livestream hebben en wordt de nachtmis op KRO-NCRV om 23.30 uur uitgezonden.

Ook op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag zijn veel vieringen via livestreams of televisie mee te vieren. De bisschoppen nodigen u daar van harte voor uit via vierkerstmis.nl. De website laat zien wat de mogelijkheden zijn om thuis Kerstmis mee te vieren.

Bekijk ook de videoboodschap, waarin de bisschoppen het evangelie van de nachtmis voorlezen om iedereen te bemoedigen en aan te sporen Kerstmis niet over te slaan.

Kijk op vierkerstmis.nl voor tips. Zoals een doeboekje, speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar en voor iedereen die het leuk vindt. In het boekje staan onder meer een kleurplaat, idee├źn om te knutselen, een recept voor kerstkransjes, een kerstgedicht en tips voor hoe je thuis Kerstmis kunt vieren.

Lees ook

Illustratie

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving op onze digitale nieuwsbrief.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

× Deze popup niet meer weergeven