Sluit video

Zo lees ik de Bijbel

zondag 20/11/2016

Play

“Ik zou niet graag lang zonder Bijbeltje op pad willen,” vertelt Embregt Wever in ‘Ik Geloof’. Embregt werkt voor het bisdom ’s-Hertogenbosch. Daar ondersteunt en bevordert hij de diaconie in de parochies. In ‘Ik Geloof’ vertelt hij over zijn favoriete zakbijbeltje.

Hij leest veel in de Bijbel: “’s Morgens begin ik met de Bijbel, met gebed en meditatie. Ik ga op pad naar kantoor en van daaruit weer verder naar waar ik wat kan doen. En dan kom ik ’s avonds thuis en lees ik weer in deze of in een andere Bijbel.”

Waarom leest hij zo vaak in de Bijbel? Gaat die ook mee op vakantie?

Bekijk de video!

2016-11-20-embregtwever_950pix

Ik ga niet graag lang zonder Bijbeltje op pad.

Meer van:

Kinderkerk: Hoe doe je dat?

Lees verder

De kinderen willen weten wie Jezus is

Lees verder

Voor wie wil jij bidden tot Maria en Jezus?

Lees verder

Mijn vader verstopte deze ring voor mij in Lourdes

Lees verder

Voor mij is de heilige Benedictus heel bijzonder

Lees verder

Stel je komt straks boven en er is helemaal niets

Lees verder

Er is zoveel te doen

Lees verder

Ik ben blij dat ik nu met God bezig ben

Lees verder