Sluit video

Zo lees ik de Bijbel

zondag 20/11/2016

Play

“Ik zou niet graag lang zonder Bijbeltje op pad willen,” vertelt Embregt Wever in ‘Ik Geloof’. Embregt werkt voor het bisdom ’s-Hertogenbosch. Daar ondersteunt en bevordert hij de diaconie in de parochies. In ‘Ik Geloof’ vertelt hij over zijn favoriete zakbijbeltje.

Hij leest veel in de Bijbel: “’s Morgens begin ik met de Bijbel, met gebed en meditatie. Ik ga op pad naar kantoor en van daaruit weer verder naar waar ik wat kan doen. En dan kom ik ’s avonds thuis en lees ik weer in deze of in een andere Bijbel.”

Waarom leest hij zo vaak in de Bijbel? Gaat die ook mee op vakantie?

Bekijk de video!

2016-11-20-embregtwever_950pix

Ik ga niet graag lang zonder Bijbeltje op pad.

Meer van:

Ik zit niet passief in de kerk

Lees verder

Geloven is een avontuur

Lees verder

Ik vertel graag hoe God mij helpt

Lees verder

Met elkaar beleef je meer

Lees verder

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder