Welkom

Welkom op de website katholiekleven.nl. Katholiekleven.nl is een initiatief van de Nederlandse bisschoppen voor een vernieuwde presentie op internet. De website, YouTube-kanaal en Facebook-pagina startten in 2016.

Op de homepage van deze website kun je bovenaan de laatste drie films bekijken. Om de filmpjes af te spelen op de iPhone en iPad moet je, terwijl het filmpje laadt, nogmaals tikken op het afspeelicoontje. Android apparaten spelen de filmpjes meteen af.

Katholiekleven.nl maakt niet alleen films, maar je vindt hier ook foto’s met inspirerende teksten. In 2016 waren dit foto’s en citaten uit de tekst van paus Franciscus over het heilig jaar van de barmhartigheid, ‘Misericordiae Vultus’. In 2017 werden dit foto’s met teksten van paus Franciscus uit ‘Amoris laetitia: over de liefde in het gezin’.

De fotorubriek ‘De Werken Van’ portretteert mensen die zich inzetten voor de werken van barmhartigheid.

Neem vooral ook een kijkje op de zoekpagina. Daar blader je eenvoudig door alle items van deze site.

Om op de hoogte te blijven, kun je je abonneren op de digitale nieuwsbrief. Je krijgt dan maandelijks een mail met informatie over de laatste filmpjes en nieuws van katholiekleven.nl. Daarnaast is er elk kwartaal een nieuwsbrief die je per post kunt ontvangen: katholiek leven vandaag. De kwartaalnieuwsbrief is er speciaal voor donateurs. Meld je aan voor de nieuwsbrieven in de footer onderaan de pagina.

Praat mee over de filmpjes van katholiekleven.nl op de Facebook pagina:
www.facebook.com/katholiekleven.nl
Je kunt ons ook mailen via contact@katholiekleven.nl