Sluit video

Wat mij inspireert

donderdag 29/9/2016

Play

“Er is eigenlijk maar één manier om alles van de heilige Geest te leren kennen, dat is namelijk als we één groot netwerk vormen, waarin we de inspiratie met elkaar delen.” In ‘Ik Geloof’ vertelt Frank Jansons uit Gouda wat hem inspireert.

“God laat zoveel mooie dingen in de wereld zien. Als we dat met elkaar kunnen delen, dan gaan we eindelijk begrijpen waar God mee bezig is in deze wereld. Dan kunnen we er een prachtige wereld van maken.”

“Als je alles wat je inspireert maar voor jezelf houdt, dan maak je God machteloos. Dan gebeurt er ook niks. Ik wil laten zien dat ik katholiek ben. Dat mijn inspiratie in ieder geval daar vandaan komt.”

Bekijk de video.

FrankJansons_2_950pix

Als je voor jezelf houdt wat je inspireert, maak je God machteloos.

Meer van:

Kinderkerk: Hoe doe je dat?

Lees verder

De kinderen willen weten wie Jezus is

Lees verder

Voor wie wil jij bidden tot Maria en Jezus?

Lees verder

Mijn vader verstopte deze ring voor mij in Lourdes

Lees verder

Voor mij is de heilige Benedictus heel bijzonder

Lees verder

Zo lees ik de Bijbel

Lees verder

Stel je komt straks boven en er is helemaal niets

Lees verder

Er is zoveel te doen

Lees verder