Sluit video

Wat mij inspireert

donderdag 29/9/2016

Play

“Er is eigenlijk maar één manier om alles van de heilige Geest te leren kennen, dat is namelijk als we één groot netwerk vormen, waarin we de inspiratie met elkaar delen.” In ‘Ik Geloof’ vertelt Frank Jansons uit Gouda wat hem inspireert.

“God laat zoveel mooie dingen in de wereld zien. Als we dat met elkaar kunnen delen, dan gaan we eindelijk begrijpen waar God mee bezig is in deze wereld. Dan kunnen we er een prachtige wereld van maken.”

“Als je alles wat je inspireert maar voor jezelf houdt, dan maak je God machteloos. Dan gebeurt er ook niks. Ik wil laten zien dat ik katholiek ben. Dat mijn inspiratie in ieder geval daar vandaan komt.”

Bekijk de video.

FrankJansons_2_950pix

Als je voor jezelf houdt wat je inspireert, maak je God machteloos.

Meer van:

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder

Wij bidden met onze kinderen

Lees verder

De Kerk geeft jou steuntjes in de rug

Lees verder

Het was tijd om naar huis te komen

Lees verder

Kinderkerk: Hoe doe je dat?

Lees verder