Sluit video

Het was tijd om naar huis te komen

woensdag 23/8/2017

Play

“Wie uitgenodigd wordt en meegaat naar de kerk, komt best vaak terug.” Dit schrijft Leo Fijen in een column over ‘Back to Church: Kerkproeverij’. In het weekend van 9 en 10 september worden mensen uitgenodigd om weer mee te gaan naar de Kerk. In de aanloop daar naartoe interviewde katholiekleven.nl Rudolf Westerlink.

Rudolf Westerlink is in 2015 gedoopt en gevormd in de H. Nicolaaskerk in Amsterdam. Daarvoor was hij niet veel in aanraking geweest met geloof. “Ik was wel geïnteresseerd, maar nog wel heel lang op zoek eigenlijk. Ik had steeds niet kunnen vinden in mijn leven wat ik eigenlijk precies wou.”

Maar op een gegeven moment werd er op zijn deur geklopt, vertelt hij, “en dat kwam hard binnen.” Wie klopte? Wanneer? En wat was de boodschap? Bekijk de video! (Via de link of bovenaan deze pagina.)

2017-08-23-rudolf-westerlink_2

‘Back to Church: Kerkproeverij’ is een initiatief van de Raad van Kerken naar een succesvol. Britse voorbeeld. Ook iemand uitnodigen? Ga naar:

Rkkerk.nl www.rkkerk.nl
KRO www.kro.nl/katholiek/kerkproeverij
EO eo.nl/kerkproeverij

2017-08-23-rudolf-westerlink_3

Meer van:

Met elkaar beleef je meer

Lees verder

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder

Wij bidden met onze kinderen

Lees verder

De Kerk geeft jou steuntjes in de rug

Lees verder

Kinderkerk: Hoe doe je dat?

Lees verder