Sluit video

Mijn vader verstopte deze ring voor mij in Lourdes

dinsdag 6/12/2016

Play

Om zijn hals draagt hij het kettinkje van zijn eerste communie en de ring die hij opgroef in Lourdes, op de plek waar zijn vader hem had verstopt. Rens van Klink komt uit Bergen op Zoom. Hij rondde een opleiding medewerker maatschappelijke zorg af. En hij is zorgvrijwilliger voor de pelgrims die met de VNB naar Lourdes reizen.

Die ring, ergens in de grond begraven in Lourdes, wist hij feilloos te vinden. Hij was van zijn vader en is een teken van geloof en liefde.

Weet jij waar je moeten zoeken als iemand iets voor jou achterlaat?

2016-12-06-rens-van-klink_950pix

 

Meer van:

Ik zit niet passief in de kerk

Lees verder

Geloven is een avontuur

Lees verder

Ik vertel graag hoe God mij helpt

Lees verder

Met elkaar beleef je meer

Lees verder

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder