Sluit video

Mijn vader verstopte deze ring voor mij in Lourdes

dinsdag 6/12/2016

Play

Om zijn hals draagt hij het kettinkje van zijn eerste communie en de ring die hij opgroef in Lourdes, op de plek waar zijn vader hem had verstopt. Rens van Klink komt uit Bergen op Zoom. Hij rondde een opleiding medewerker maatschappelijke zorg af. En hij is zorgvrijwilliger voor de pelgrims die met de VNB naar Lourdes reizen.

Die ring, ergens in de grond begraven in Lourdes, wist hij feilloos te vinden. Hij was van zijn vader en is een teken van geloof en liefde.

Weet jij waar je moeten zoeken als iemand iets voor jou achterlaat?

2016-12-06-rens-van-klink_950pix

 

Meer van:

Kinderkerk: Hoe doe je dat?

Lees verder

De kinderen willen weten wie Jezus is

Lees verder

Voor wie wil jij bidden tot Maria en Jezus?

Lees verder

Voor mij is de heilige Benedictus heel bijzonder

Lees verder

Zo lees ik de Bijbel

Lees verder

Stel je komt straks boven en er is helemaal niets

Lees verder

Er is zoveel te doen

Lees verder

Ik ben blij dat ik nu met God bezig ben

Lees verder