Sluit video

Stel je komt straks boven en er is helemaal niets

zondag 6/11/2016

Play

Stel je komt straks boven en er is helemaal niets? In ‘Ik Geloof’ vertelt Jan Visser uit Bolsward wat zijn antwoord is. Jan Visser is parochiaan in Bolsward en actief betrokken bij de kerk.

“Ik ben altijd actief in de kerk geweest, van kleins af aan. Als klein jongetje was ik al misdienaar, acoliet,” vertelt hij. “En dan kom je in het bestuur, en dan kom je in de locatieraad. En dan ben je ineens beheerder van de kerk. Zo gaat dat hè, je groeit ermee op. Van huis uit ben ik heel gelovig opgevoed. En ik ben nog altijd trouwe kerkganger.”

Hij werd jong weduwnaar en spreekt uit ervaring als hij zegt dat het geloof houvast geeft: “Heb je bijvoorbeeld problemen of moeilijkheden, wat ik heb meegemaakt met mijn vrouw, dan geeft het geloof steun.”

2016-11-09-jan-visser_4

Jan Visser uit Bolsward.

Meer van:

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder

Wij bidden met onze kinderen

Lees verder

De Kerk geeft jou steuntjes in de rug

Lees verder

Het was tijd om naar huis te komen

Lees verder

Kinderkerk: Hoe doe je dat?

Lees verder