Sluit video

Stel je komt straks boven en er is helemaal niets

zondag 6/11/2016

Play

Stel je komt straks boven en er is helemaal niets? In ‘Ik Geloof’ vertelt Jan Visser uit Bolsward wat zijn antwoord is. Jan Visser is parochiaan in Bolsward en actief betrokken bij de kerk.

“Ik ben altijd actief in de kerk geweest, van kleins af aan. Als klein jongetje was ik al misdienaar, acoliet,” vertelt hij. “En dan kom je in het bestuur, en dan kom je in de locatieraad. En dan ben je ineens beheerder van de kerk. Zo gaat dat hè, je groeit ermee op. Van huis uit ben ik heel gelovig opgevoed. En ik ben nog altijd trouwe kerkganger.”

Hij werd jong weduwnaar en spreekt uit ervaring als hij zegt dat het geloof houvast geeft: “Heb je bijvoorbeeld problemen of moeilijkheden, wat ik heb meegemaakt met mijn vrouw, dan geeft het geloof steun.”

2016-11-09-jan-visser_4

Jan Visser uit Bolsward.

Meer van:

Kinderkerk: Hoe doe je dat?

Lees verder

De kinderen willen weten wie Jezus is

Lees verder

Voor wie wil jij bidden tot Maria en Jezus?

Lees verder

Mijn vader verstopte deze ring voor mij in Lourdes

Lees verder

Voor mij is de heilige Benedictus heel bijzonder

Lees verder

Zo lees ik de Bijbel

Lees verder

Er is zoveel te doen

Lees verder

Ik ben blij dat ik nu met God bezig ben

Lees verder