Zomernummer ‘katholiek leven vandaag’

maandag 3/7/2017

Het zomernummer van ‘katholiek leven vandaag’ is uit. Met onder meer de datum van de nieuwe meet & greet van de redactie van katholiekleven.nl en Facebookvolgers op zaterdag 16 september in Utrecht.

Heb je interesse in de meet & greet? Meld je aan via contact@katholiekleven.nl (aanmelding verplicht i.v.m. de logistiek).

De vorige nieuwsbrief bevatte een interview met de vaste fotograaf van katholiekleven.nl, Ramon Mangold. Hij won een Zilveren Camera. Het nieuwe nummer heeft opnieuw goed nieuws te melden. Op vrijdag 2 juni maakte de permanente raad van de Bisschoppenconferentie kennis met de European Design Award die het logo van katholiekleven.nl won. In een korte ontmoeting met Mgr. Van den Hende, Mgr. De Korte en Mgr. Liesen vertelde projectcoördinator Daphne van Roosendaal over de waardering voor het logo.

‘Katholiek leven vandaag’ verschijnt elk kwartaal. De nieuwsbrief geeft een overzicht van de ontwikkelingen rond katholiekleven.nl. Abonnees krijgen de nieuwsbrief per post toegestuurd. De pdf wordt op de website geplaatst en verspreid via Facebook.

Nog geen abonnee? Meld je aan via de footer op de website, of via een mail naar contact@katholiekleven.nl Je kunt je ook aanmelden voor de maandelijkse digitale update. Je ontvangt het laatste nieuws van katholiekleven.nl rechtstreeks in je mailbox.

Download de nieuwsbrief

2017-07-03-katholieklevenvandaag_nieuwsbrief-950pix

Meer nieuws: