Wegwijs op de website katholiekleven.nl

zondag 15/5/2016

De site www.katholiekleven.nl werd aangekondigd in januari 2016 bij de start van het YouTube-kanaal en is nu in mei online.

Op de homepage van deze website kun je bovenaan drie uitgelichte films bekijken. (NB Om de filmpjes af te spelen op de iPhone en iPad moet je, terwijl het filmpje laadt, nogmaals tikken op het afspeelicoontje. Android apparaten spelen de filmpjes meteen af.)

Onder de korte welkomsttekst zie je bij ‘De nieuwste items’ de meest recente filmpjes uit de verschillende rubrieken van katholiekleven.nl. Door op een filmpje te klikken kom je uit bij meer filmpjes uit dezelfde serie, zoals ‘Ik Geloof’ en ‘De Boodschap’.

Katholiekleven.nl maakt niet alleen films, maar je vindt hier ook foto’s met inspirerende teksten. In 2016 zijn dit foto’s en citaten uit de tekst van paus Franciscus over het heilig jaar van de barmhartigheid, ‘Misericordiae Vultus’.

Speciaal vanwege het heilig jaar is er de fotoserie ‘De Werken Van’ met portretten rond de werken van barmhartigheid.

Neem vooral ook een kijkje op de zoekpagina. Daar blader je eenvoudig door alle items van deze site.

  • Om op de hoogte te blijven, kun je je abonneren op de digitale nieuwsbrief. Je krijgt dan maandelijks een mail met informatie over de laatste filmpjes en nieuws van katholiekleven.nl.
  • Daarnaast is er elk kwartaal een nieuwsbrief die je per post kunt ontvangen: katholiek leven vandaag. De kwartaalnieuwsbrief is er speciaal voor donateurs.

Meld je aan voor de nieuwsbrieven in de footer onderaan de pagina.

Praat mee over de filmpjes van katholiekleven.nl op de Facebook pagina:
www.facebook.com/katholiekleven.nl
Je kunt ons ook mailen via contact@katholiekleven.nl

Steun katholiekleven.nl en maak met jouw bijdrage nieuwe rubrieken en items mogelijk.

Meer nieuws: