Katholiekleven.nl start twee nieuwsbrieven

donderdag 23/6/2016

Het videokanaal katholiekleven.nl is een digitale nieuwsbrief begonnen. Daarnaast verschijnt voortaan elk kwartaal ‘katholiek leven vandaag’. Deze gedrukte uitgave geeft informatie speciaal voor mensen die katholiek.leven.nl ondersteunen met een gift.

Digitale nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief van katholiekleven.nl wordt maandelijks verstuurd en bij speciale gelegenheden. Abonnees ontvangen zo per e-mail het laatste nieuws en de nieuwste items van katholiekleven.nl rechtstreeks in hun mailbox. De eerste digitale nieuwsbrief bevatte de primeur over de nieuwe uitgave ‘katholiek leven vandaag’.

Katholiek leven vandaag

‘Katholiek leven vandaag’ wordt eenmalig in een oplage van bijna 25.000 exemplaren verspreid via de Nederlandse bisdommen. De uitgave wordt daar voor de zomer bezorgd. Het eerste nummer van ‘katholiek leven vandaag’ vertelt voor een breed publiek waarom de Nederlandse bisschoppen het videokanaal katholiekleven.nl zijn gestart. De uitgave gaat in op het verhaal achter het logo en beschrijft nieuwe ontwikkelingen rond het initiatief.

Download de pdf van ‘katholiek leven vandaag’.

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief kan via de footer op de website www.katholiekleven.nl, onderaan de pagina. Daar vind je ook het aanmeldformulier voor ‘katholiek leven vandaag’.

Meer nieuws: