Bisdommen verspreiden ‘katholiek leven vandaag’ bij chrismamis

vrijdag 14/4/2017

In verschillende bisdommen is deze week de nieuwsbrief van katholiekleven.nl uitgereikt aan bezoekers van de chrismamis. De kwartaalnieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ verscheen in maart.

De nieuwsbrief geeft een overzicht van de ontwikkelingen rond katholiekleven.nl. Ook licht de nieuwsbrief de vernieuwde opzet van De Boodschap toe. De nieuwsbrief bevat verder een interview met fotograaf Ramon Mangold, winnaar van de Zilveren Camera.

En emoji’s, wie kent ze niet? De smileys en al die andere kleine figuurtjes uit WhatsApp en andere social media zijn razend populair. Ze hebben echter nog maar een korte geschiedenis. Je leest er meer over in de nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’.

De meet & greet van de redactie van katholiekleven.nl en Facebookvolgers wordt erin aangekondigd voor 3 juni. Omdat deze datum samenvalt met de bisschopswijding van Mgr. Van den Hout en de inbezitname van de zetel van het bisdom Groningen-Leeuwarden, wordt gezocht naar een nieuwe datum voor de meet & greet.

Abonnees van ‘katholiek leven vandaag’ krijgen de nieuwsbrief per post toegestuurd. De pdf wordt op de website geplaatst en verspreid via Facebook.

Nog geen abonnee? Meld je aan via de footer op de website, of via een mail naar contact@katholiekleven.nl Je kunt je ook aanmelden voor de maandelijkse digitale update. Je ontvangt het laatste nieuws van katholiekleven.nl rechtstreeks in je mailbox.

katholieklevenvandaag_img_5203_950x515

Meer nieuws: