Bedevaart Rome: katholiekleven.nl is erbij

maandag 10/10/2016

Diverse Nederlandse bisdommen en katholieke organisaties gaan in november op bedevaart naar Rome. Zij doen dit in het kader van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Op het programma staat als hoogtepunt een gezamenlijke ‘Nederlandse Dag’ op 15 november. Katholiekleven.nl is erbij en zal verslag doen van deze bijzondere dag. Dit is te lezen in de nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’, die deze week verschijnt.

Aan de bedevaart naar Rome nemen naar verwachting meer dan 1.000 Nederlandse pelgrims deel. Zij vieren de Eucharistie in de Sint Pieter, met kardinaal Eijk als hoofdcelebrant en de andere Nederlandse bisschoppen als concelebrant. Aansluitend is er een ontmoeting met paus Franciscus, die de Nederlandse pelgrims zal toespreken.

De nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ verschijnt vier keer per jaar. Deze gedrukte uitgave geeft informatie speciaal voor mensen die katholiek.leven.nl willen ondersteunen met een gift. Meld je aan via de footer op de website of via een mail naar contact@katholiekleven.nl.

‘Meet & greet’

De nieuwsbrief bevat ook meer informatie over de komende ‘meet & greet’ van katholiekleven.nl.

De eerste ‘meet & greet’ van de redactie en Facebookvolgers krijgt een vervolg op zaterdag 5 november. Heb je interesse? Meld je aan via contact@katholiekleven.nl (aanmelden verplicht). De bijeenkomst vindt plaats in de ochtend in Centrum Vronesteyn te Voorburg (Park Vronesteyn 14).

Geef bij je aanmelding aan:
Naam: …
Waar kom je vandaan: …
Wat doe je professioneel/als vrijwilliger: …
Wat hoop je van de meet & greet: …

2016-10-12 katholiek leven vandaag_nr 2

Meer nieuws: