Sluit video

Ik vertel graag hoe God mij helpt

woensdag 24/10/2018

Play

“Ik denk dat ik heel blij mag zijn dat ik God mag kennen. Vandaar ook dat ik er heel graag over wil praten met andere mensen.” Jacco Dijksma woont in Groningen, waar hij studeert. “In 2008 begon ik actief God te zoeken,” vertelt hij in deze video.

Wat maakte hij mee? Wat is nu volgens hem het belangrijkste dat God van ons vraagt? En hoe belangrijk is het om samen te komen?

Jacco is voorzitter van het jongerenplatform van het bisdom Groningen-Leeuwarden en vormselbegeleider in de parochie. En hij was reisleider voor jongeren uit het bisdom die deelnamen aan de WJD: “Heel veel jongeren hebben daar echt mogen ervaren dat ze niet alleen zijn, ook al lijkt dat soms in Nederland zo. We zijn met zoveel jongeren op de wereld die geloven. En dat hebben ze denk ik daar echt gezien.”

Meer van:

Met elkaar beleef je meer

Lees verder

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder

Wij bidden met onze kinderen

Lees verder

De Kerk geeft jou steuntjes in de rug

Lees verder

Het was tijd om naar huis te komen

Lees verder