Sluit video

Geloven is een avontuur

zaterdag 1/12/2018

Play

Geloven is een avontuur. Daarvan is Femke van Dijk overtuigd. ”Als je echt vol ervoor gaat, voor 200%, is er geen dag meer hetzelfde, is er geen dag meer saai.”

Femke is lid van de locatieraad in haar parochie voor het jongerenwerk. De parochie vroeg haar daarvoor vanwege de jongeren. Femke: “Om de jongeren te laten zien dat geloven niet saai is. En dat het juist een avontuur is.”

Ze vertelt wie Jezus voor haar is en waarom ze niet zonder Hem kan. “Door in de Bijbel te bestuderen hoe Jezus met mensen omgaat, kun je zien wat echt liefde is,” geeft ze aan. Femke wil zijn voorbeeld volgen en laat met de Bijbel in de hand zien hoe praktisch ze dat ziet.

Meer van:

Ik zit niet passief in de kerk

Lees verder

Ik vertel graag hoe God mij helpt

Lees verder

Met elkaar beleef je meer

Lees verder

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

Lees verder

Wij bidden met onze kinderen

Lees verder