Sluit video

‘Er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren’

zaterdag 4/11/2017

Play

Thea van der Klei wandelde naar Santiago de Compostella. “Ik kom uit een niet katholiek gezin en was zoekende: er moet iets meer zijn en ik wil het graag ervaren.” Op die wandeltocht ontmoet ze een vriendin met wie ze mooie gesprekken heeft over het geloof, Christus en de liefde van God.

Het raakt haar steeds meer, als ze in de Begijnhofkapel in Amsterdam een bijzondere ervaring heeft bij het Allerheiligste. Daarna maakt ze nogmaals een reis. Ze ervaart de warmte en liefde van God. Het wordt bepalend voor haar verdere leven.

Bekijk de video hierboven of via YouTube!

2017-11-04-theavanderklei_1_950pix

2017-11-04-theavanderklei_2_950pix

Meer van:

Ik zit niet passief in de kerk

Lees verder

Geloven is een avontuur

Lees verder

Ik vertel graag hoe God mij helpt

Lees verder

Met elkaar beleef je meer

Lees verder

Toen wist ik: ik wil katholiek zijn

Lees verder

Ik ging op bedevaart met een heel concrete vraag

Lees verder

Ik kreeg een duwtje van God

Lees verder

Wij bidden met onze kinderen

Lees verder